U kunt onze archieven inzien in de studiezaal. Een bezoek is gratis. Neem bij een bezoek aan de studiezaal uw legitimatiebewijs mee. Jassen en tassen mogen niet mee naar binnen, deze kunnen worden opgeborgen in een kluisje. Bij de studiezaalmedewerker aan de balie kunt u vragen om een muntje. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Als u een archiefstuk wilt aanvragen kan dat via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of in de studiezaal zelf. Tot 16.15 uur kunt u nog nieuwe stukken aanvragen bij de studiezaalmedewerker.

De studiezaal is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. De studiezaal is alleen te bezoeken op afspraak. Wij ontvangen 1 bezoeker per dagdeel. Een mondkapje is verplicht, deze mag af wanneer u zit. Een QR-code is bij een bezoek niet nodig. Blijf bij klachten die horen bij corona thuis.

Vragen aan de studiezaal kunt u sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch is de studiezaal te bereiken op 0320 820427. Kijkt u bij vragen eerst bij onze FAQ .

 

Auto en parkeren

Er is parkeermogelijkheid in de VOC-garage, of op het parkeerterrein van Batavia Stad. Voor beide locaties geldt betaald parkeren. Stel uw navigatiesysteem in op VOC-garage.

 

Openbaar vervoer

Vanaf station Lelystad Centrum neemt u buslijn 3 of 13. U stapt uit bij halte Batavia Stad.